Atra abolu sarlote

 
Autors: Inta, 24.07.2009
Iesaki:  

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 6karotes cukura
  • skipsnina sals
  • 6 lieli aboli
  • 6ed/k miltu

Pagatavošana: 40 min.

olas dzeltenumu atdala no baltumu. Olas baltumu sak kult-kad ir nelielas butinas pievieno skipsninu sals un sakul stingras putas.

Iecila olas dzeltenumus un miltus, pievieno cukuru. Abolus sagriez kuicinos nelielos un iecila mikla. Nemaisa, bet gan iecila visu uzmanigi.

Uzkarse krasni uz 180gradiem-pannu ieziez ar sviestu-ielej maisijumu un uz 30min(kamer gatavs-parbauda ar serkocinu, ja mikla nelip klat, tad gatavs) iznem no formas-apgriez otradi-apkaisa ar pudercukuru un bon apetit :)

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

.......
.......
27.02.2011
:D.. vajag uzmanīgāk lasīt recepti..... tad zināsiet, kur palika āboli....
Jana666
Jana666
24.07.2009
Jaa tik staasts par aaboliem izpaliek...............
Līķe
Līķe
22.01.2011  / 
Āboli jāliek pirms cepšanas ;)
Inta
Inta
24.07.2009
interesanti,tie āboli jāliek pirms vai pēc cepšanas? :))))
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ātrā ābolu, rabarberu vai ogu kūka

30 min.
Pievienoja: Māra Muraška

Mīklai: Sakuļ olas ar cukuru tad iesijā lēnām miltus un cepamo pulveri. Visu kārtīgi samaisa. Pielej kefīru, sajauc līdz viendabīgai masai un lej uz pannas. Virsai: Olas kopā ar cukuru sakuļ un pievieno krējumu, visu sajauc…

Mīklai:, 1gl cukurs, 1gl kefīrs, 2gl milti, 2 olas, cepamais pulveris, vaniļas cukurs,…

Ātrais ābolu rausis 2

0 min.
Pievienoja: Gita Štrause

kūkas formu iemērē ar sviestu, kārto tajā šķēlitēs sagrieztus ābolus.Pārlej ar masu, kuru iegūst saputojot olas ar cukuru un iemaisot miltus.Cep cepeškrāsnī aptuveni pusstundu, līdz rausis kļūst dzelteni brūns. Pēc vēlēšanās un…

4-5 vidēji skābi āboli 3 olas 1 glāze miltu 1 glaze cukura nedaudz sviesta

Ātrā ābolkūka

25 min.
Pievienoja: kristīne

Vispirms sakuļ olas tad pievieno cukuru un miltus un cepamo pulveri, bet miltus izsijāt. To kārtīgi samaisīt vai sakult ar mikseri. Tad pievienot ābolus un samaisīt un cept 20-25 min. Eļļa nepieciešama lai iesmērētu pannu kur …

1. 2 olas., 2. Glāze miltu., 3. Glāze cukura., 4. 5-7 āboli (dzidrie vai pēc gaumes), 5.…

Ātrais ābolu vai kefīra pīrāgs

50 min.
Pievienoja: Sanita

1) Olas saputo ar cukuru pievieno kefīru, miltus, vaniļas cukuru, dzēsto sodu. 2) Cepešpannā ielej mīklu un liek plānas šķēlē ābolus (tas nekas, kā sākumā mīkla būs plāna vēlāk tā celsies). 3) Cep 180°C 30-40 min. Lai labi…

1 gl cukurs, 2 gl milti, 1 gl kefīrs, Vaniļas cukurs, Olas, Āboli, Dzēstā soda

Ātrā ābolmaize

15 min.
Pievienoja: Evija Šmite

Baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu (var arī no abām pusēm) Virsū liek nomazgātu, šķēlītēs sagrieztu ābolu, uz tā 1 tējkaroti skābā krējuma, nedaudz cukuru un kanēli, pēc vēlēšanās var arī nedaudz vanīlīncukuru. Maizes liek…

1 liels skābs ābols, 4 šķēles baltmaizes, 4 tējkarotes skābā krējuma, sviests, cukurs,…
Laiks
40 min.
Sarežģītība
Viegla
Apskatīta
4672 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 16769