Ābolu strūdele

 
Autors: Rolands Millers, 16.12.2010
Iesaki:  
Ābolu strūdele

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa - Kārtainā mīkla- 1 paciņa
  • āboli – 2 gabali
  • Vaniļas cukurs – 1 paciņa
  • Kanēlis – ½ paciņa
  • Banāns – 1 gabals
  • Olas – 2 gabalas
  • Piens – 200 ml piens
  • Milti – 50 grami

Pagatavošana: 30 min.

Ābolu strūdele 2

Ābolu strūdele 1

Pagatavo krēmu - Olas dzeltenumu saputo ar cukuru pievieno pienu un miltus . Liek vārīties visu laiku maisa līdz brīdim kad masa sabiezē .

Ābolu nomizo apcep ar cukuru uz pannas.

Izklāj kārtaino mīklu un liek krēmu ābolus un sagrieztu banānu visu pārkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli, aiztin ciet un liek cepties uz 180 grādiem .

Pasniedz ar vaniļas mērci.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

liga
liga
17.09.2012
cik ilgi jacep? :)
ligita
ligita
05.09.2014  / 
cik gardi bija
Iveta
Iveta
29.01.2011
nepamanīju cukura norādīto daudzumu
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Ābolu strūdele "rudens garša"

60 min.
Pievienoja: Paula

1) Nomizo ābolus, sagriež tos mazos gabaliņos, liek bļodā, pievieno cukuru un kanēli. Atstāj šo masu uz brīdi, lai garšās savelkas. Tad pievieno olas, un visu samaisa; 2) Kārtaino mīklu atlaidina un izrullē tā, lai viedotos…

10 gab. āboli, Cukurs, Kanēlis, Gatava kārtainā mīkla, Šokolādes mērce, Saldējums,…

Austriešu ābolu strūdele ar magonēm

120 min.
Pievienoja: Ināra Kundziņa

1. Lielā bļodā ieber miltus, sāli, nedaudz sakultu olu un ūdeni, samaisa līdz izveidojas mīkla. Mīklu uzliek uz virsmas, kas nobārstīta ar miltiem un mīca 10 min., līdz mīkla paliek gluda un elastīga. Apsedz un atstāj uzbriest 1…

Mīklai: 3,5 gl. milti 1 tējk. sāls 1 ola 1 gl. silts ūdens Pildījumam: 2 gl. magoņu…
Amerikāņu ābolu pīrāgs

Amerikāņu ābolu pīrāgs

120 min.
Pievienoja: Agnese Arne-Kapče

1) Bļodā ieber miltus un sāli. Pierīvē aukstu sviestu; 2) Ar pirkstu galiem izveido drupačas, pievieno cukuru un viegli iecilā (arī ar pirkstiem); 3) Pievieno olu, pienu un samīca mīklu. Ja liekas par sausu, pievieno vēl…

Mīklai:, 340 g milti, 160 g auksts sviests, 1 gab. ola, 3 ēd. k. piens, 80 g…
Franču ābolu pīrāgs

Franču ābolu pīrāgs

120 min.
Pievienoja: Zane

Mīklas pamatnes sagatavošana: 1) Bļodā ~ 3 min. ar mikseri lēnā ātrumā sajauc sviestu ar cukuru; 2) Pievieno olas un kuļ, kamēr izveidojas krēmīga masa. 3) Ar lāpstiņu vai koka karoti iecilā miltus un cepamo pulveri.…

Mīklas pamatnei:, 120 g sviests, istabas temperatūrā, sagriezts gabaliņos;, 60 g…

Gardā ābolkūka

85 min.
Pievienoja: Elizabete

Visas sastāvdaļas izņemot ābolus un kanēli ar mikseri samiksē viendabīgā mīklā. Sagriež ābolus plāksnītēs. Ietauko cepamo trauku. (Ar dziļu apakšu, jo cepšanās procesā tā uzpūtīsies par vairākiem centimetriem.) Tad lej traukā…

1 glāze cukura, 1 glāze kefīra, 2 glāzes miltu, 1 tējkarote sodas, kanēlis, 2 olas, āboli
Ēdiena veids: strūdeles.
Galvenās sastāvdaļas: āboli.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Vidēja
Apskatīta
11895 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 19390