Ābolu strūdele

 
Autors: Rolands Millers, 16.12.2010
Iesaki:  
Ābolu strūdele

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa - Kārtainā mīkla- 1 paciņa
  • āboli – 2 gabali
  • Vaniļas cukurs – 1 paciņa
  • Kanēlis – ½ paciņa
  • Banāns – 1 gabals
  • Olas – 2 gabalas
  • Piens – 200 ml piens
  • Milti – 50 grami

Pagatavošana: 30 min.

Ābolu strūdele 2

Ābolu strūdele 1

Pagatavo krēmu - Olas dzeltenumu saputo ar cukuru pievieno pienu un miltus . Liek vārīties visu laiku maisa līdz brīdim kad masa sabiezē .

Ābolu nomizo apcep ar cukuru uz pannas.

Izklāj kārtaino mīklu un liek krēmu ābolus un sagrieztu banānu visu pārkaisa ar vaniļas cukuru un kanēli, aiztin ciet un liek cepties uz 180 grādiem .

Pasniedz ar vaniļas mērci.

Uzturvērtība
Izmaksas: nav norādītas

Labākie komentāriSkatīt visus komentārus

liga
liga
17.09.2012
cik ilgi jacep? :)
Iveta
Iveta
29.01.2011
nepamanīju cukura norādīto daudzumu
Pievienot komentāru

Līdzīgas receptes

Austriešu ābolu strūdele ar magonēm

120 min.
Pievienoja: Ināra Kundziņa

1. Lielā bļodā ieber miltus, sāli, nedaudz sakultu olu un ūdeni, samaisa līdz izveidojas mīkla. Mīklu uzliek uz virsmas, kas nobārstīta ar miltiem un mīca 10 min., līdz mīkla paliek gluda un elastīga. Apsedz un atstāj uzbriest 1…

Mīklai: 3,5 gl. milti 1 tējk. sāls 1 ola 1 gl. silts ūdens Pildījumam: 2 gl. magoņu…

Gardā ābolkūka

85 min.
Pievienoja: Elizabete

Visas sastāvdaļas izņemot ābolus un kanēli ar mikseri samiksē viendabīgā mīklā. Sagriež ābolus plāksnītēs. Ietauko cepamo trauku. (Ar dziļu apakšu, jo cepšanās procesā tā uzpūtīsies par vairākiem centimetriem.) Tad lej traukā…

1 glāze cukura, 1 glāze kefīra, 2 glāzes miltu, 1 tējkarote sodas, kanēlis, 2 olas, āboli

Ceptu ābolu un brī siera deserts

30 min.
Pievienoja: Alise Solovjova

1) Ābolus nomizo, griež šķēlēs un uz pannas apcep sviestā. Kad āboli apcepušies, virsū liek veselu rituli Brī siera. Uzliek vāku un cep, līdz siera iekšpuse mīksta, bet baktēriju apmale vēl cieta. 2) Sieru servē kopā ar…

5 āboli (skābi), 3 ēdamkarotes sviests, 1 kg Brī siers, Persiku–Kaukāza plūmīšu (vai…

Klasiskais amerikāņu ābolu pīrāgs

30 min.
Pievienoja: Mazins

Lai gan sākotnēji šī recepte varētu šķist sarežģīta, tā nebūt nav! Šo pīrāgu pagatavot ir diezgan ātri un vienkārši. Mīklas sagatavošana: 1) Lielā bļodā sajauc miltus un sāli. Pievieno rīvētu sviestu un samaisa viendabīgā…

Mīkla:, 2,5 glāzes milti, 1/2 tējkarote sāls, 1 glāze auksts, rīvēts sviests, 1/2…

Ābolu pīrāgs

60 min.
Pievienoja: Nata

Mannā iemaisam kefīrā un atstājam,lai uzbriest. Olas putojam ar cukuru,pievienojam uzbrieduso mannā un miltus sajauktus ar cepamo pulveri.Lejam cepatraukā un atstājam līdz gatavojam pārējo. Sastāvdaļas pildījumam: *…

* 1 glāze mannā, * 1 glāze milti, * 1 glāze cukurs, * 1 glāze kefīrs (250ml), * 3 olas,…
Ēdiena veids: strūdeles.
Galvenās sastāvdaļas: āboli.
Laiks
30 min.
Sarežģītība
Vidēja
Apskatīta
10830 reizes
Ērti pievieno foto šai receptei!
  1. Nofotografē
  2. Sūti no telefona vai datora uz foto@receptes.lv
  3. Epasta tēmas laukā ieraksti receptes kodu: 19390