Mājās gatavots jogurts

07.03.2008 15:25
Lūdzu padalieties ar receptēm, kā mājās gatavojat jogurtu?!
Veikala krāsainie piedāvājumi ar visām savām E vielām nešķiet īpaši veselīgi un sakarā ar mazuļa ienākšanu ģimenē, kuram arī varētu peidāvāt veselīgu pārtiku, ienāca prātā, ka jogurtu tak var pagatavot mājās pats. Vai varat padalīties ar receptēm un padomiem kā to pareizi darīt?
daina
daina
13.08.2009 11:57
Labākai dzīvei http://tobebest.com/13.html
lolita
lolita
30.06.2009 15:58
vienk panem kefitu un tam klat pieliek put krejumu un tad ogas vai zapti pec savas izvēles un uz kadu stundinu ieliek ledusskapi un tad ir edams un garsīgs
lauciniece
lauciniece
23.11.2008 00:15
tikko slauktā pienā 5 litri ielej dzeramo jogurtu Jogiju, 0,5 litri, silti satin segās, noliek uz 12 stundām, pēc tam ledusskapī. Kad taisa jogurtu, tad apm. uz litra jogurta pielej puslitru persiku sulas, pieliek 1 banānu, sakuļ ar blenderi. Nenodzerties.
Marta Baumane
Marta Baumane
20.11.2008 09:13
Neesmu vēl nopirkusi to aparātu,tas kas ir katalogā man šķiet par mazu!Var pamēģināt tādu recepti:ķefīru sakuļ ar medu,pašās beigās pievieno augļus,bet ne skābus,vai arī savu mīļāko ievārījumu,bet tad nevajag sākumālikt medu.Sanāk garšīgi ,ir vērts pamēģināt.Labu izdošanos!
Ausma
Ausma
13.11.2008 16:38
lūdzu dalieties pieredzē
02.10.2008 17:39
Mīļa meitene esu, kas mīl darboties pa virtuvi.
Marta Baumane
Marta Baumane
02.10.2008 16:34
Paldies Tev Mīļum,lai arī kas Tu būtu!
02.10.2008 16:09
Nupat ieraudzīju www.quelle.lv pie lektroierīcēm - 12,99 ls
26.09.2008 10:17
Labdien kungi!Kur var nopirkt šo te jogurta gatavošanas aparātu?
20.03.2008 01:09
pats gatavoju ar saucamo jogfurta mashiinu! pasterizeets piens un ieraugam manis pasha taisiits jogurts, vai, ja viss apeests, tad nopeerku veikalaa jogurtu bez cukura un dazjaadaam garshaam (taadu var nopirkt saucaas ziloniits)... un ljoti garshiigi un izdeviigi... un nepeerku vairs skaabu kreejumu , jo no sava jogurta varu pat keeksus cept , kur pirms tam vajadzeeja kreejumu...
10.03.2008 11:03
Jogurtu negatavo ar seeneem, bet gan ar bakteerijaam!
Pikols
Pikols
10.03.2008 10:35
Pie jebkura kam viņa ir mājās var arī pie manis pikols@hotmail.com jo viņa virojās un ik pa piecām dienām jāņem nost ja vajag tad rakstiet.
Linda
Linda
10.03.2008 10:22
Kur lai iegādājās to piena sēni?
Pikols
Pikols
09.03.2008 17:43
Mājas jogurts ir praktiski piena sēne nekas tīrāks nevar būt saldumam liec ko gribi klāt. Un nekādi E.
Ausma
Ausma
09.03.2008 13:41
Karsē pienu līdz gandrīz vārās, tad atdzesē kādas 10 min.,pievieno jogurta kultūru un noliek lai sabiezē.
07.03.2008 21:06
Ir jogurta aparaati. Sajauc pasterizeetu pienu ar jogurta kultuuru (vai dabiigo jogurtu), sapildi traucinjos un gaidi, kameer nogatavojas. Ar sho metodi esmu gatavojis jogurtu.Pietiekot arii ar termosu: pasterizeetu pienu uzkarse liidz 43°C, sajauc ar jogurta kultuuru vai dabiigo jogurtu un lej termosaa, notur vismaz 6 stundas.
Pievienot komentāru