šķelto zirņu putra

Vienalga
Vienalga
20.01.2007 19:50
Vai kāds lūdzu nevarētu atsūtīt šķelto zirņu putras receptīti????
27.04.2007 19:13
es ne mērcēju, ne putoju.noskalotus ieberu 3-litrīgajā Tupperware izstrādājumā Ultra Plus, pievienoju 2 kubiņus vistas buljonu, uzleju ūdeni, lai būtu apmēram 6 cm pavirsu.Lieku uzkarsētā cepeškrāsnī un 190 grādos gatavoju 2 stundas. Iznākums - super! Varētu mēģināt arī citā traukā, kas domāts cepeškrāsnij, bet ar vāku.Tagad RIMI iet akcija.
22.02.2007 11:53
kad es variju skelto zirnu putru, es tos zirnus vel pec savas vecvecmammas ieteikuma ieprieks izmerceju udeni kadu pusstundinu, tad vini esot maigaki. bet tikai nezinu, cik loti tas ir nozimigi, jo neesmu meginajusi bez tas mercesanas udeni.
22.02.2007 11:53
kad es variju skelto zirnu putru, es tos zirnus vel pec savas vecvecmammas ieteikuma ieprieks izmerceju udeni kadu pusstundinu, tad vini esot maigaki. bet tikai nezinu, cik loti tas ir nozimigi, jo neesmu meginajusi bez tas mercesanas udeni.
alise
alise
26.01.2007 18:38
Man vēl labāk garšo jauktā - zirņu-rīsu vai zirņu kartupeļu putra. Vēl mēdzu pielikt apceptus burkānus.
Maljina
Maljina
23.01.2007 17:02
Es veel beru tai putrai klat baziliku - lieelisks aromats un garsha, ej vien vispar esi bazlika cieniitaja.
Ina Fominova
Ina Fominova
22.01.2007 09:55
Zirņus noskalo, ber katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, kad uzvārījušies, labi noputo, pieber sāli un uz mazas uguns vāra, regulāri apmaisot. Ja ūdens novārās, kamēr zirņi vēl nav pašķīduši, pielej vēl, jo jāatceras, ka biezputra atdzisusi paliks biezāka un cietāka. Kamēr biezputra vārās, smalki sagriež žāvētu speķi un sacep ar sakapātiem sīpoliem. Viss.
Pievienot komentāru