Kā garšīgi pagatavot bebru?

Santa
Santa
08.02.2008 11:33
Hei, lūdzu palīdziet! Vīrs šodien atveda bebru, kā viņu var pagatavot, kādas garšvielas jāliek, lai sanāktu baudāms? Man nav ne jausmas!!!
Edgars
Edgars
15.04.2010 16:05
Dirajot bebru, nepieskarieties galai, lai nav dziedzeru smaka ! Sagrieziet galu kubicinos ( 3cm X 3cm ), ievietojiet bloda, pievienojiet nedaudz sali un aplejiet ar kefiru. Noturiet paris stundas. Tad pliku galu ievietojiet, " pile " vai katla, aplejiet ar udeni un 1,5 - 2 st uz mazas uguns sautejiet. Klat japievieno : sals, pipari, apcepti sipoli, kiploki, burkans, lauru lapas, dilles. Labu apetiti !
25.02.2008 12:20
ui, es tikko kaut kur taisni redzeeju recepti...http://ww w.apollo.lv/portal/life/a rticles/121049 ceru ka te linkus atljauts likt :)
Santa
Santa
08.02.2008 12:58
šo to jau atradu. bet paskopi. varbūt kāds var padalīties ar kādu superīgu marinādi?
Google
Google
08.02.2008 12:15
Iemet Googlē - 'cepts bebrs' un paskaties pirmo atrasto. Varbūt noderēs
08.02.2008 12:01
Pameklē tepat forumā, vienreiz jau bija apspriesta beebra gatavošana.
Santa
Santa
08.02.2008 11:53
jāa , tas man diez ko daudz nepalīdzēja,- man nav kūpinātavas...bet paldies par to pašu!
08.02.2008 11:47
Ziemassvētkos sanāca nobaudīt kūpinātu bebru. Pēc garšas spriežot bija marinēts kopā ar padaudz ķiplokiem. Bija gards, bet kā precīzi pagatavot, to, diemžēl, nemācēšu pateikt.
Pievienot komentāru